Toldsyn

Hvornår skal bilen til toldsyn?

Toldsyn er aktuelt hvis bilen eller motorcyklen er importeret brugt fra udlandet og den ikke tidligere har været registreret i Danmark.

Et toldsyn foretages umiddelbart efter registreringssynet og der skal derfor bestilles tid til både et registreringssyn og et toldsyn.

Følgende brugte biler skal ikke til toldsyn: Ambulancer, autocampere, mandskabsvogne og store personbiler, der er nedbestolede til lille kørekort.

Er køretøjets kilometerstand under 2.000, skal det ikke toldsynes. 

Hvad er et toldsyn?

Toldsyn er en synstype, der skal lette sagsgangen i forbindelse med import af brugte biler og motorcykler.

Ved et toldsyn kontrollerer vi køretøjets identitet, kilometerstand, udstyr og stand og om køretøjet er skadet efter et uheld. Oplysningerne indgår i køretøjets værdifastsættelse.

Det er en god idé, at medbringe dokumentation for køretøjets km-tal ved toldsynet. Det kan fx være bilens udfyldte servicehæfte.

De registrerede data udskrives på en blanket, der skal afleveres til det skattecenter der behandler sagen. Bemærk at en toldsynsrapport  kun er gyldig i 1 å

Bestil tid til toldsyn

Bestil tid til toldsyn i vores webbooking eller kontakt vores kundecenter på 7013 1212.


BOOK TID - START NU

 Ansvarsfraskrivelse Korsdalsvej 111, 2610 Rødovre Tlf: 70 13 12 12 Fax: 39 15 70 20 CVR nr. 28 31 27 25 E-mail: info.dk@applus.com Copyright © 2005