Falck Køreglad

Falck Køreglad

Falck Køreglad

Bliv køreglad året rundt

Få dit bilsyn til 0,- og bliv køreglad året rundt.

Hos Applus BIlsyn har vi et samarbejde med Falck, som betyder at vi kan tilbyde et attraktivt abonnement med en masse fordele, til alle vores kunder.

Abonnementet hedder Falck Køreglad og det indeholder en masse attraktive fordele, som gør dit bilejerskab mere sparsommeligt og bekvemt.

Dette betyder, at hvis du i forbindelse med dit bilsyn bliver tilmeldt abonnement på Falck Køreglad, så skal du ikke betale for dit bilsyn.

Falck Køreglad koster kun 79,-/mdr og du får alle nedenstående ydelser:

  • Periodisk bilsyn til 0 kr. hos Applus
  • Hjulskifte til 0 kr. to gange om året (Sommer/vinter)
  • Bilvask til 0 kr. en gang om måneden*
  • Reparation af stenslag til 0 kr.  
  • Minitjek af bilen to gange om året
  • Værkstedstjek af bilen to gange om året 
  • 10% bonusrabat på alle værksteder i Falcks netværk af Bonuspartnere

Alle synsydelser omfatter køretøjer under 3.500 kg.

Bilvask bliver udført hos Q8 og F24, Bilsyn udføres af Applus Bilsyn, og alle andre former for reparationer og kontroller udføres blandt Falcks 290 samarbejdende bonusværksteder

Hvordan opretter jeg mig og får mit bilsyn til 0 kr.?

For at høre mere om og få dit bilsyn til 0 kr., så skal du blot booke en tid til bilsyn i din lokale Applus Bilsyn synshal og så vil vores synsmedarbejder i synshallen, kunne fortælle dig mere om Falck Køreglad og samtidigt også kunne tilmelde dig til Falck Køreglad.

Bestil tid til syn

BOOK TID - START NU

Vær opmærksom på, at hvis du fortryder dit abonnement i løbet af 14 dage, så vil du blive opkrævet det fulde beløb for bilsynet.
Hvis ikke du fortryder dit køb, vil du automatisk blive oprettet i en fast 6 mdr. periode før, at du kan opsige abonnemenet - Dette koster: 474,- for alle 6 måneder (6x79 kr.). Du skal senest tilmelde dig Falck Køreglad 5 dage efter din synsdato for at kunne få dit bilsyn til 0 kr.