Falck Køreglad

Falck Køreglad

Falck Køreglad

Falck Køreglad

Bliv køreglad året rundt

Få dit bilsyn til 0,- og bliv køreglad året rundt.

Hos Applus BIlsyn har vi et samarbejde med Falck, som betyder at vi kan tilbyde et attraktivt abonnement med en masse fordele, til alle vores kunder.

Abonnementet hedder Falck Køreglad og det indeholder en masse attraktive fordele, som gør dit bilejerskab mere sparsommeligt og bekvemt.

Dette betyder, at hvis du i forbindelse med dit bilsyn, bliver oprettet til Falck Køreglad, skal du ikke betale for dit bilsyn.

Falck Køreglad koster kun 69,-/mdr og du får alle nedenstående ydelser:

  • Gratis periodisk bilsyn
  • Gratis hjulskifte to gange om året (Sommer/vinter)
  • Gratis bilvask en gang om måneden*
  • Gratis Rude rep. ved stenslag 
  • Gratis sæsonkontrol af bilen (Sommer/Vinter) 
  • Gratis pæreskifte*
  • 10% rabat på reparationer

Alle synsydelser omfatter køretøjer under 3.500 kg.

Bilvask bliver udført hos Q8 og F24, Bilsyn udføres af Applus Bilsyn, og alle andre former for reparationer og kontroller udføres blandt Falcks 290 samarbejdende bonusværksteder
** Ved anvendelse af pæreskifte, betaler man kun for selve pæren - Arbejdslønnen ved pæreskifte, dækkes af Falck.

Hvordan opretter jeg mig og får mit gratis bilsyn?

For at høre mere om og få dit bilsyn gratis, skal du blot booke en tid til bilsyn i din lokale Applus Bilsyn synshal og så vil vores synsmedarbejder i synshallen, kunne fortælle dig mere om Falck Køreglad og samtidigt også oprette dig til Falck Køreglad.

Bestil tid til syn

BOOK TID - START NU

Vær opmærksom på, at hvis du fortryder dit abonnement i løbet af 14 dage, så vil du blive opkrævet det fulde beløb for bilsynet.
Hvis ikke du fortryder dit køb, vil du automatisk blive oprettet i en fast 6 mdr. periode før, at du kan opsige abonnemenet - Dette koster: 414,- for alle 6 måneder.