Omsyn

Omsyn
bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Omsyn

Hvad er omsyn?

Går dit køretøj ikke gennem f.eks. periodisk bilsyn, skal det til omsyn.

BOOK TID - START NU

Hvad tjekkes ved et omsyn?

Et omsyn tager som regel ikke så lang tid som et periodisk bilsyn. Ved et omsyn tjekkes om de ting, der er skrevet på synsrapporten er blevet udbedret, så de lever op til loven krav inden for trafiksikkerhed og miljø. Selvom synet ikke tager så lang tid anbefaler vi at du bestiller tid, da vi i perioder har meget travlt i synshallerne.

Hvor lang tid har jeg til at få omsynet køretøjet?

Du har 33 kalenderdage til at få godkendt bilen ved omsyn. I det regnestykke tæller dagen med, som du fik synet bilen. Husk at der i sjældne tilfælde skal flere omsyn til for at få godkendt bilen, og at de 33 dages frist er inklusiv eventuelle flere omsyn.

Skal min bil omsynes samme sted, som den blev periodisk synet?

 Nej, det behøves ikke. Du kan få dit køretøj omsynet i alle synshaller uanset hvilken hal, som du fik dit køretøj periodisk synet. Vi anbefaler dog altid at man anvender samme hal, da personalet er bekendt med sagen. Husk derfor altid at tage din synsrapport med til synsmedarbejderen. 

Hvad koster et omsyn?

Det er alt afhængigt af hvilket køretøj, som du skal have omsynet og hvor i landet, du skal have den omsynet. Du kan altid finde priser på syn og omsyn af alle typer køretøjer, som din nærmeste Applus synshal håndterer, på synshallens egen side.

Du kan finde din nærmeste synshal her.

Find synshal

Kan jeg skyde fristen for periodisk bilsynsyn?

Du kan generelt ikke få udsat omsynet. Ved helt særlige tilfælde kan omsynstidspunktet udsættes – f.eks. at køretøjet er blevet stjålet, hvis det kan dokumenteres.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker at få mit køretøj omsynet?

Hvis du ikke ønsker at få omsynet dit køretøj, skal du i stedet afmelde køretøjet hos Skat. Du kan afmelde køretøjet i en Applus Bilsynshal. Samtidig med afmeldelse afleverer du nummerpladerne hos Applus bilsyn.

Bestil tid til omsyn

Bestil tid til omsyn i vores webbooking.

 BOOK TID - START NU