Dansk Camping Union

Dansk Camping Union

Tempo-100 Camping med rabat

bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Partneraftale

10 % rabat til Dansk Camping Unions medlemmer

Hvilke produkter får jeg rabat på?

Applus Bilsyn har gennem mange år samarbejdet med DCU om at give deres medlemmer gode tilbud på Bilsyn og Test af bil. Vi har mere end 131 synshaller at vælge imellem, så der er altid en synshal i nærheden af dig.

Dansk Camping Unions medlemmer får 10 % rabat på følgende:

Bilsyn

Test af bil

 

BOOK TID - START HER 

 

Hvilken rabat får jeg på Tempo-100 godkendelse

Ønsker du, at have mulighed for at køre lidt hurtigere med din campingvogn eller påhængskøretøj, kan du med fordel få udført en Tempo-100 godkendelse. Vi udfører både den danske og den tyske Tempo-100 godkendelse, og du får som DCU-medlem naturligvis 10 % rabat på begge godkendelser.

Tysk Tempo-100 godkendelse

Du kan læse mere om priser på din lokale synshalside.

Bemærk, at det kan tage 10-14 dage før du har mærket i hånden, idet det skal behandles af de tyske myndigheder. Rabatten gives dog ikke på afgiften (120 kr.) til de tyske myndigheder. Her kan du læse mere om Tysk Tempo-100 godkendelse.

Dansk Tempo-100 godkendelse

Du kan læse mere om priser på din lokale synshalside.

Dertil kommer prisen på et registreringssyn, som du også får 10 % DCU-rabat på. Den danske godkendelse gælder, i modsætning til den tyske, med det samme. Her kan du læse mere om Dansk Tempo-100 godkendelse.

Hvilken rabat får jeg på bilsyn?

Vi giver alle DCU-medlemmer 10 % rabat på følgende bilsynstyper: Periodisk syn, Registreringssyn, Omsyn og Toldsyn.

Du får endda 10 % rabat på følgende ekstra gode priser: OrangeprisMorgenprisLørdagspris og Bookingpris. Du skal dog være opmærksom på de forudsætninger, der er tilknyttet til de ekstra gode priser.

For eksempel, at Morgenpris forudsætter, at bilen synes før kl. 10.00, og at du bestiller tid i forvejen enten via webbookingen. Derudover gælder Morgenpris kun periodisk syn af personbiler under 3.500 kg.

> Læs om alle de ekstra gode priser på bilsyn her. 

Hvilken rabat får jeg på test af bil?

Som medlem af Dansk Camping Union får du 10 % rabat på følgende biltest: RustAttest, TilstandsAttest og BrugtbilsAttest.

Vælger du at få udført en RustAttest eller TilstandsAttest i forbindelse med bilsynet, får du naturligvis 10 % medlemsrabat på både attesten og bilsynet. Der kan dog gælde særlige forudsætning for bilsynsprisen. Læs afsnittet herover om rabat på bilsyn.

Du kan med fordel bestille tid i forvejen til RustAttest og TilstandsAttest via vores webbooking. Derved undgå du unødig ventetid i synshallen.

Får jeg rabat på Tyverisikring af nummerplader?

Dansk Camping Unions medlemmer får også 10 % rabat på Tyverisikring af nummerplader hos Applus Bilsyn. Tilbuddet gælder både Tyverisikring inkl. montering samt Gør-det-selv løsningen.

Tyverisikring inkl. montering
Ønsker du at vores professionelle fagfolk skal montere nummerpladesikringen for dig, er det en god idé, at bestille tid i forvejen, så du undgå ventetid.

Du kan læse mere om priser på din lokale synshalside.

Du kan bestille tid til montering af tyverisikring i webbookingen

BESTIL TID TIL MONTERING

 

Gør-det-selv løsning
Er du ikke bange for en skruetrækker, kan du i ro og mag selv sikre dine nummerplader. Gør-det-selv løsningen kan du købe i alle vores synshaller.

> Læs mere Gør-det-selv løsningen her.

Et Gør-det-selv monteringssættet koster 120 kr. Ønsker du, at vi skal montere nummerpladesikringen for dig, koster det koster 240 kr., hvis du bestiller tid i forvejen eller 270 kr. hvis du kommer forbi uden tidsbestilling.

 

Bestil tid i forvejen

Du kan bestille tid online via vores webbooking.

BOOK TID - START HER 

 

Hvordan får jeg rabatten?

Det eneste du skal gøre, er at fremvise et gyldig medlemskort fra Dansk Camping Union, inden du betaler i synshallen.