Vores synshaller er åbne.

Vi har indført en række skærpede retningslinjer i vores synshaller, så vi passer endnu bedre på både vores medarbejdere og kunder. Udover Regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger har vi også indført brugen af engangshandsker der skiftes efter hvert syn for at undgå smittespredning. Læs mere her

Brugtbilstest

Brugtbilstest

Brugtbilstest med Bilsyn

bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Direkte booking

70 13 12 00

Brugtbilstest

Brugtbilstest - kun til erhvervskunder

I samarbejde med bl.a. medlemmer fra AutoBranchen Danmark, har Applus Bilsyn udviklet en ny Brugtbilstest. Den lanceres i et pakketilbud med et bilsyn til kun 579,- kr. inkl. moms og gebyr til Trafikstyrelsen.

Ny undersøgelse fra Applus Bilsyn viser, at godt 50% af alle privatkunder, der køber brugt bil, ønsker at bilen leveres nysynet eller med en brugtbilstest. "Det er bestemt ikke overraskende og harmonerer med den generelle tendens i Danmark. Vi kan se fra andre virksomheder og brancher, at privatkunder i stigende grad vil have en fornuftig dokumentation på deres køb - og specielt når der er tale om langvarige forbrugsgoder, " oplyser Per V. Rasmussen Adm. Direktør, Applus Danmark.

Brugtbilstest skræddersyet til branchens ønsker

Applus Bilsyn har derfor været med i flere arbejdsgrupper med deltagere fra værksteder, bilforhandlere og privatkunder. Målet var at få vendt alle ønsker omkring dokumentation på en brugt bil mellem branchen og privatkunden. "Vi er nu kommet frem til et yderst fornuftigt resultat, der giver en god helhedsorientering omkring den brugte bil. Og så har vi samtidig fundet et fornuftigt niveau tidsmæssigt, så bilsyn og brugtbilstest kun tager omkring 30 minutter totalt set", oplyser Per V. Rasmussen.

Undgå tvister

Det er klart, at en Brugtbilstest skal skabe merværdi overfor privatkunden, der skal føle sig bedre klædt på til at træffe den endelige beslutning om et brugtbilskøb. "Men vi ved også, at en brugtbilstest efter bilkøbet kan få en endnu større værdi for begge parter - både køber og sælger. Specielt i den situation, hvor der opstår tvivlsspørgsmål omkring stand bilen i købsøjeblikket", oplyser Per V. Rasmussen.

Applus Bilsyn har valgt kun at tilbyde den nye test til branchen. "Vi er leverandør til bilforhandlerne og værkstederne Danmark. Vores fornemste opgave er at sikre, at de har så mange og tilfredse kunder som muligt. Det kan vi hjælpe dem med ved bl.a. at udføre Brugtbilstest på branchens brugte biler", afslutter Per V. Rasmussen.

Priser

Brugtbilstest med bilsyn: kr. 579,- inkl. moms og gebyr til Trafikstyrelsen.

Brugbilstest uden bilsyn: kr. 399,- inkl. moms.