OBS!

 

                                                      Samtlige Applus-haller holder lukket d. 5. juni (Grundlovsdag)

 

Rustbeskyttelse

Rustbeskyttelse

Rustbeskyttelse inkl. garanti

bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

SAMARBEJDSPARTNER

RABAT PÅ RUSTBESKYTTELSE

KAN JEG FÅ RUSTBESKYTTELSE OG UNDERVOGNSBEHANDLING GENNEM APPLUS+ BILSYN?

Ja, vi tilbyder alle vores kunder 10% rabat på rustbeskyttelse gennem vores samarbejdspartner Autodo.dk

Bestil tid til rustbeskyttelse med det samme og få 10% rabat.

 SPAR 10% - BOOK TID HOS AUTODO.DK

HVILKEN RUSTBEHANDLING SKAL JEG VÆLGE?

Generelt anbefaler vi, at du giver din bil en 2-lags behandling, når du booker online uden at have fået uvildig rådgivning i synshallen.

Er du i tvivl om, hvilken behandling din bil har brug for, er du altid velkommen til at kigge forbi en Applus synshal, hvor vi tilbyder gratis rustkontrol. Efter gennemgang af bilen får du præcis rådgivning om, hvilket niveau af rustbehandling du bør vælge.

Ønsker du en rapport med hjem, kan du vælge en RustAttest, som koster 199 kr. i forbindelse med bilsyn eller 399 kr. uden bilsyn.

HVOR KAN JEG FÅ LAVET RUSTBESKYTTELSE OG UNDERVOGNSBEHANDLING?

Hos Applus Bilsyn kan du indlevere og afhente din bil til rustbeskyttelse og undervognsbehandling i de fleste Applus synshaller over hele Danmark.

VÆLG INDLEVERINGSSTED HOS AUTODO.DK

Vi rustbehandler ikke din bil i synshallen på grund af de skrappe miljøkrav som myndighederne stiller. I stedet transporterer vi bilen til lokale kvalitetsleverandører inden for rustbeskyttelse.

HVOR LANG TID SKAL JEG UNDVÆRE MIN BIL?

Du skal aflevere bilen inden kl. 9.00 og kan afhente den næste hverdag efter kl. 14.30. Om fredagen skal bilen hentes mellem 12.00 og 14.00. Du vil få tilsendt en e-mail med alle relevante informationer efter du har booket tid.

HVORDAN FOREGÅR TIDSBESTILLING OG BETALING?

Ved at bestille tid og betale online, får du 10 % rabat på prisen uanset behandlingstype. Alt afhængig af hvilken behandling du ønsker din bil skal have, er der forskellige priser. Bemærk at pengene ikke trækkes, før du får bilen udleveret i synshallen efter endt rustbehandling. Din betaling sker direkte til Autodo, som Applus Bilsyn samarbejder med.

HVAD SKAL JEG HAVE MED, NÅR JEG AFLEVERER BILEN?

Når du indleverer din bil til undervognsbehandling, skal du afleverer dine bilnøgler i synshallen, så vi kan flytte bilen.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, NÅR JEG FÅR BILEN TILBAGE?

Når du henter bilen hos Applus Bilsyn, får du råd og vejledning til, hvad du skal være opmærksom på efterfølgende. Vi anbefaler, at du:

  • undgår at parkere i egen indkørsel de første 2-3 dage, da der kan forekomme dryp af rustbeskyttelsesmiddel fra hulrum, døre og klapper
  • de første par dage lige sikre dig, at der ikke er rustbeskyttelsesmiddel ved døre og klapper. Du kan tørre rustbeskyttelsesmidlet af med den udleverede klud
  • venter 2-3 uger med at køre bilen i vaskehallen eller vasker den selv. Bilen leveres nyvasket fra sprøjecenteret
  • fravælger undervognsskyl, når du fremadrettet kører din bil i vaskehallen, da det kan beskadige undervogns- og rustbehandlingen

HVEM ER AUTODO.DK?

Autodo er en uafhængig leverandør af rustbeskyttelse, der arbejder sammen med autoriserede rustbeskyttelsescentre som Pava og SUVO. Autodo gør det det nemt og sikkert at få rustbeskyttet bilen, og deres netværk dækker allerede store dele af Danmark. Målet er, at være i stand til at tilbyde rabat på rustbeskyttelse, lige gyldigt, hvor du bor i landet.

Bestil tid til Rustbehandling

Bestil tid til Rustbehandling online på Autodo.dk 

 KØB ONLINE HOS AUTODO.DK

 

 

Brug for rustbeskyttelse?

Få 10% rabat på Rustbeskyttelse

  •  Vælg indleveringsted/synshal
  •  Bestil tid og anvend rabatten
  •  Aflever bilen inden kl. 9.00 på dagen
  •  Afhent bilen næste hverdag efter kl. 14.30

Køb online hos Autodo.dk