Applus har indført et energitillæg på 20 kr. inkl. moms for periodesyn og registreringssyn og 10 kr. inkl. moms for omsyn.

Applus Bilsyn åbner synshal i Taastrup

Applus Bilsyn åbner synshal i Taastrup
bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Taastrups mange indbyggere, de store indfaldsveje og pulserende forretningsliv gør området meget interessant for os, forklarer Danmarks største synskæde. Applus Bilsyns Mümin Gavaz glæder sig til at møde kunderne.

Applus Bilsyn har netop åbnet en ny synshal på Rugvænget 33 i Taastrup. Og her glæder bilsagkyndig, Mümin Gavaz, sig til at betjene kunderne i området og give synshallen en god start.

- Vi er nyetablerede her i Taastrup, men kommer jo med et meget solidt og professionelt setup, som vi glæder os til at rulle ud. Dels har vi Danmarks bedste bookingsystem, og så har vi et utrolig skarpt fokus på at levere kvalitet i vores service. Det tror jeg, at folk vil mærke med det samme. Vores kunder skal gå herfra med en rigtig positiv oplevelse, siger bilsagkyndig i synshallen, Mümin Gavaz.

Danmarks bedste synshal
Synsvirksomheden er blevet kåret til Årets bilsynshal de seneste fem år i træk. Herudover offentliggør Applus Bilsyn som de eneste andre kunders bedømmelser af den lokale synshal, så nye kunder i Taastrup kan se tidligere kunders oplevelser, før de kører derhen. Synshallen har en Drive In, så man ikke behøver at booke tid i forvejen.

Direktør: ’Område med enorm biltrafik’
Applus Bilsyn var ikke længe om at beslutte sig for at åbne en synshal, da muligheden bød sig. De mange indbyggere og en dynamisk infrastruktur giver muligheder for at hente mange besøgende til synshallen.

- Høje Taastrup, og herunder Taastrup, har 50.000 indbyggere, herudover ligger vi et område tæt på IKEA, City2, og de store ringveje ud mod Roskilde og ind mod København eller sydpå mod Køge, hvor der dagligt kører tusindvis af bilister frem og tilbage. Samlet medfører det en enorm biltrafik i området og derfor potentielt set også et sundt marked at drive bilsyn i. Vi er meget begejstrede for åbningen og glæder os til at servicere kunderne, siger adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.