Montér selv nummerpladesikringen

Montér selv nummerpladesikringen
bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Hvorfor skal jeg sikre nummerpladerne?

Mere end 20.000 nummerplader bliver hvert år stjålet og bruges i mange tilfælde i forbindelse med kriminalitet. Derfor besluttede politikkerne tilbage i november 2013, at man fremadrettet skal sikre sine nummerplader.

Den 15. november 2015 blev det lovpligtigt at tyverisikre nummerpladerne på alle person- og varebiler. Er pladerne ikke sikret kan politiet give en bøde på 1.000 kr. Hos Applus Bilsyn kan du købe en godkendt løsning i en af vores 131 synshaller til en pris på 130 kr. 

Vi tilbyder også at montere nummerpladesikringen for dig. I sjældne tilfælde kan det være, at vi ikke kan montere nummerpladesikringen.

BESTIL TID TIL MONTERING

Hvordan monterer jeg selv nummerpladesikringen?

Der findes flere godkendte metoder til at sikre sine nummerplader, men Applus Bilsyn har udviklet en skånsom metode, hvor man genbruger eksisterende huller i bilen og derved undgår at rustgarantien bortfalder. Når du har monteringssættet kan du se vores monteringsvideo herunder, som et lavet i et tempo, så alle kan følge med.

Regn med 15-20 minutters arbejde med monteringen.

Vi har også lavet en nem monteringsvejledning i PDF. Klik her for at åbne og udskrive vejledningen.

Pris

Et Gør-det-selv monteringssættet koster 130 kr. Ønsker du, at vi skal montere nummerpladesikringen for dig, koster det koster 250 kr., hvis du bestiller tid i forvejen eller 280 kr. hvis du kommer forbi uden tidsbestilling.

Bestil tid til Nummerplademontering

Bestil tid til tyverisikring af nummerplader i vores webbooking.

BOOK TID - START NU

Hvilke nummerpladesikringer er lovlige?

Ud over den løsning som sælges gennem Applus Bilsyn er der følgende godkendte løsninger at vælge imellem:

  • Popnitning af nummerpladerne. Yderst effektiv, men der bores nye huller i bagklappen, som kan betyde at bilens rustgaranti ophører. Dertil skal de nye huller rustbeskyttes ved monteringen, da bagklappen ellers vil ruste. Bemærk også at der kan være en risiko for, at man borer ind i el-ledninger til f.eks. bag-kamera og/eller nummerpladelys.
  • Montering af nummerpladen i en stålramme, som enten skrues eller popnittes fast. Forhandles meget få steder.
  • Skruer med hætter. Denne løsning sælges mange steder, men tjek om skruerne er rustfri ellers falder hætterne af over tid, og der kommer løberust på nummerpladen. Bemærk at der er forbundet en risiko for at skrue ind i el-ledninger til bagkamera/nummerpladelys og at rustgarantien bortfalder.

Vi ser desværre stadig har bilister kommer til bilsyn med ikke-godkendte løsninger – f.eks. har man bare skruet nogle almindelige skruer igennem nummerpladen uden der er hætter på skruerne eller man har limet nummerpladerne fast.

Alle synsvirksomheder er pålagt at tjekke bilerne for den lovlige nummerpladesikringen. Derfor anbefaler vi, at du får sikret nummerpladerne, før du kører til bilsyn. Fra 15. november 2018 har Politiet haft mulighed for at give bilister en bøde på 1.000 kr., hvis nummerpladesikringen ikke er i orden.

Bestil tid til Nummerplademontering

Bestil tid til tyverisikring af nummerplader i vores webbooking.

BOOK TID - START NU