Montér selv nummerpladesikringen

Montér selv nummerpladesikringen
bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Hvorfor skal jeg sikre nummerpladerne?

Mere end 20.000 nummerplader bliver hvert år stjålet og bruges i mange tilfælde i forbindelse med kriminalitet. Derfor besluttede politikkerne tilbage i november 2013, at man fremadrettet skal sikre sine nummerplader.

Fristen for at få nummerpladerne sikret er frem til 15. november 2015, og herefter vil man få en bøde, hvis de ikke er sikret. I alt 2.600.000 person- og varebiler skal have pladerne sikret, og Applus Bilsyn var som én af de første klar med en godkendt løsning, som du kan købe for 99 kr. Enten i vores mere end 130 synshaller eller i vores Online Shop.

KØB I ONLINE SHOP

Vi tilbyder også at montere nummerpladesikringen for dig. I sjældne tilfælde kan det være, at vi ikke kan montere nummerpladesikringen.

BESTIL TID TIL MONTERING

Hvordan monterer jeg selv nummerpladesikringen?

Der findes flere godkendte metoder til at sikre sine nummerplader, men Applus Bilsyn har udviklet en skånsom metode, hvor man genbruger eksisterende huller i bilen og derved undgår at rustgarantien bortfalder. Når du har monteringssættet kan du se vores monteringsvideo herunder, som et lavet i et tempo, så alle kan følge med.

Regn med 15-20 minutters arbejde med monteringen.

Vi har også lavet en nem monteringsvejledning i PDF. Klik her for at åbne og udskrive vejledningen.

Pris

Et Gør-det-selv monteringssættet koster 99 kr. Ønsker du, at vi skal montere nummerpladesikringen for dig, koster det koster 199 kr., hvis du bestiller tid i forvejen eller 249 kr. hvis du kommer forbi uden tidsbestilling.

Bestil tid til Nummerplademontering

Bestil tid til tyverisikring af nummerplader i vores webbooking eller kontakt vores kundecenter på 70 13 12 12.

BOOK TID - START NU

Hvilke nummerpladesikringer er lovlige?

Ud over den løsning som sælges gennem Applus Bilsyn er der følgende godkendte løsninger at vælge imellem:

  • Popnitning af nummerpladerne. Yderst effektiv, men der bores nye huller i bagklappen, som kan betyde at bilens rustgaranti ophører. Dertil skal de nye huller rustbeskyttes ved monteringen, da bagklappen ellers vil ruste. Bemærk også at der kan være en risiko for, at man borer ind i el-ledninger til f.eks. bag-kamera og/eller nummerpladelys.
    Løsningen kan fås hos Applus Bilsyn i følgende haller: Østerbro, Søborg, Vedbæk og Nørrebro.
  • Montering af nummerpladen i en stålramme, som enten skrues eller popnittes fast. Forhandles meget få steder.
  • Skruer med hætter. Denne løsning sælges mange steder, men tjek om skruerne er rustfri ellers falder hætterne af over tid, og der kommer løberust på nummerpladen. Bemærk at der er forbundet en risiko for at skrue ind i el-ledninger til bagkamera/nummerpladelys og at rustgarantien bortfalder.

Vi ser allerede nu flere som kommer til bilsyn med ikke-godkendte løsninger – f.eks. har man bare skruet nogle almindelige skruer igennem nummerpladen uden der er hætter på skruerne eller man har limet nummerpladerne fast.

Synsvirksomhederne er blevet pålagt at tjekke bilerne for den lovlige nummerpladesikringen efter den 15. november. Derfor anbefaler vi at du får sikret nummerpladerne, før du kører til bilsyn. Fra 15. november kan Politiet give bilister en bøde på 1.000 kr., hvis nummerpladesikringen ikke er i orden.

Bestil tid til Nummerplademontering

Bestil tid til tyverisikring af nummerplader i vores webbooking eller kontakt vores kundecenter på 70 13 12 12.

BOOK TID - START NU