OBS!

 

  Applus har indført et energitillæg på 20 kr. inkl. moms for periodesyn og registreringssyn og 10 kr. inkl. moms for omsyn (lægges oveni den angivne pris).

 

 

Udeblivelse fra periodisk bilsyn

Udeblivelse fra periodisk bilsyn
bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Hvad sker der ved udeblivelse fra periodisk bilsyn?

Du bliver automatisk indkaldt til periodisk bilsyn ca. 8 uger før synsfristen. Indkaldelsen kommer i din e-boks, så du skal huske at gå ind og tjekke den løbende. Vil du gerne have lidt ekstra service, kan du tilmelde dig Applus Bilsyns indkaldelse, så får du en e-mail i din indbakke, når det er tid til periodisk bilsyn, og deltag samtidigt i denne måneds konkurrence til en værdi: 2.950 kr. Vi trækker en ny vinder hver måned. 

TILMELD APPLUS SYNSINDKALDELSE


Fem uger efter synsfristen får du en påmindelse om bilsyn fra Trafikstyrelsen, og 9 uger efter synsfristen får du et bødeforlæg på 2.000 kr., hvis du ikke får periodesynet køretøjet. Efter 13 uger målt fra synsfristen får du endnu et bødeforlæg på 2.000 kr. på manglende afmelding af køretøjet. 15 uger efter synsfristen bliver Politiet bedt om at inddrage dine nummerplader. Bøderne kan altså løbe op i 4.000 kr.

Hvad sker der, hvis jeg ikke får køretøjet godkendt til periodisk bilsyn?

Hvis Applus Bilsyn eller en anden synsvirksomhed ikke kan godkende køretøjet inden for synsfristen, sender Trafikstyrelsen automatisk 10 uger efter synsfristen en påmindelse om at få dit køretøj skal godkendes inden for 3 uger eller at du skal afmelde køretøjet hos Skat. Ønsker du at afmelde køretøjet kan Applus Bilsyn hjælpe dig med dette.

Får du ikke godkendt køretøjet inden for de tre uger sender Trafikstyrelsen et bødeforlæg på 2.000 kr. for manglende afmelding af køretøjet. Èn uge sender beder de politiet om at inddrage dine nummerplader.

Hvordan sikrer jeg at tjekke min e-boks for indkaldelsen?

Det er muligt at sætte en funktion op i e-boks, så du får en e-mail med at Trafikstyrelsen har sendt dig post, men det er lettere at tilmelde dig Applus Bilsyns Indkaldelsesservice, så du får indkaldelsen direkte i din indbakken, som en e-mail.

TILMELD APPLUS SYNSINDKALDELSE