Lillebælt Bilsyn går sammen med Applus Bilsyn

Lillebælt Bilsyn går sammen med Applus Bilsyn
bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

 

Lillebælt Bilsyn i Middelfart går sammen med Applus Bilsyn

Ejerne af Lillebælt Bilsyn har valgt at blive en del af Applus Bilsyn. – Men det bliver fortsat os, som betjener kunderne, og kunderne får stadig nøjagtig den samme gode service, lover de to bilsagkyndige, Lars Storm og Benni Hofmann Hansen.

Lillebælt Bilsyn på Alsvej 4 i Middelfart bliver den 1. april officielt til en Applus Bilsyn.

Men bortset fra skiftet til synskædens karakteristiske orange farve vil ejerskiftet dog ikke få den store betydning for kunderne i området.

Fortsat engageret rådgivning
Bag dørhåndtaget bliver det nemlig forsat de to bilsagkyndige, Benni Hofmann Hansen, 54 år, og Lars Storm på 58 år, som kommer til at tage imod kunderne – ligesom de har gjort siden 2005, da de etablerede Lillebælt Bilsyn.

- Der kommer ikke til at ske nogle ændringer for kunderne, og det sætter vi pris på. Vi har mange tilfredse og loyale kunder, som er vant til og glade for at komme her, og vi vil naturligvis stadig levere den samme service og rådgivning som før, og det kommer vi til. Det betyder meget for os og er en af grundene til, at vi er glade for at gå på arbejde, siger Lars Storm.

- Siden opstarten har vores fokus altid været på at lytte til kunderne og levere en personlig og engageret rådgivning. Bilister i Middelfart skal gerne kunne mærke, at vi går op i detaljen og er nærværende, og det bliver også vores tilgang fremad, uddyber Benni Hofmann Hansen.

Opvokset, uddannet og adresse på Fyn
De to bileksperter har dybe rødder i det fynske.

Både Lars Storm og Benni Hofmann Hansen er født og opvokset på Fyn og bor henholdsvis i Tommerup og i Vissenbjerg, små 20 km sydøst for Middelfart. Lars Storm er uddannet traktormekaniker i 1983 hos entreprenøren Hans Jørgensen og Søn i Odense, mens Benni Hoffman Hansen er uddannet lastvognsmekaniker i Årup og senere arbejdede hos bl.a. entreprenørfirmaet Ove Arkil i Middelfart.

I 1999 fik de begge arbejde hos Statens Bilinspektion – der senere blev til Applus Bilsyn – i Odense, og set i det lys bliver det lidt som at vende tilbage til en tidligere arbejdsplads, ”selvom alt selvfølgelig er forandret i dag”, forklarer Lars Storm:

Dejligt med nye kolleger
- Det betyder, at vi får 10-12 nye, dygtige kolleger i Applus Bilsyns haller i området, som vi kan dele viden og få faglig sparring med. Det giver os en ekstra ballast i vores kunderådgivning. Samtidig får vi mere fleksibilitet i vores hverdag i tilfælde af sygdom og naturligvis et fast administrativt hold til at håndtere økonomi og regnskaber, siger Lars Storm.

Applus Bilsyn-direktør: 7.000 syn i et attraktivt område
Lars Storm og Benni Hofmann Hansen syner hvert år cirka 7.000 køretøjer, og de mange bilsyn kædet sammen med de to mænds professionelle kundeservice og stærke, lokale netværk i Middelfart var årsagen til, at Applus Bilsyn indgik en samarbejdsaftale med dem.

- Lars og Benni har igennem årene vist, at de er dygtige til at drive en bilsynsvirksomhed. Dermed får vi to meget kompetente, engagerede kolleger, som repræsenterer alt det, vi står for, siger administrerende direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Lars Storm og Benni Hofmann Hansen har ’første dag’ på arbejde den 1. april, og lægger ud med it- og kontorrelaterede opdateringer, før dørene endelig slås op mandag den 4. april.