Om Applus

Om Applus

Dygtige medarbejdere med stor ekspertise

bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Applus Bilsyn

Danmarks største og ældste bilsynsvirksomhed

Vi foretager over 500.000 syn og omsyn om året, og har på den baggrund opbygget en meget stor ekspertise, der ikke kun kommer kunderne til gode i forbindelse med bilsyn, men også når vi tilbyder øvrig rådgivning inden for test af bil: BrugtbilsAttest, TilstandsAttest eller BatteriAttest mv. Vores fokus ligger på at udføre arbejdet med en ensartet høj kvalitet. Og det ligger os meget på sinde at levere en service, som lever op til kundernes tilfredshed. Derfor bliver vi løbende målt og kontrolleret af en række eksterne samarbejdspartnere, så vi får målt alle aspekter af vores arbejde. Nedenfor gennemgås de forskellige målinger og kontroller:

Færdselsstyrelsens kontrol

Vi får jævnligt uanmeldt besøg af Færdselsstyrelsen som kontrollerer, at vi lever op til de krav som gør sig gældende for danske bilsynsvirksomheder. Alle bilsynsvirksomheder får disse besøg, og konstateres der fejl skal der arbejdes målrettet på at få identificerede problemer løst. Disse besøg kan ikke sammenlignes med den oplevelse kunderne har af deres besøg. Derfor kan der forekomme situationer, hvor Færdselsstyrelsen kan have en anmærkning til en synshal, men at vi samtidig med har en god kundevurdering. Du kan på Færdselsstyrelsens hjemmeside finde din lokale bilsynshal. Følg blot linket til Færdselsstyrelsen

ISO certificeret

Ud over Færdselsstyrelsens kontrol af vores arbejde, samarbejder vi med Det Norske Veritas.De kontrollerer ved audits, at vi til enhver tid lever op til det internationale anerkendte kvalitetssikringssystem DS/EN ISO 9001:2008. Audits’ene er en god hjælp for os i relation til at få kvalititetskontrolleret vores interne processer.

Det er medarbejderne hos Applus Bilsyn, der gør os til dem vi er

Vi er en attraktiv virksomhed med passionerede og dygtige medarbejdere og det er vi stolte af! Mød fem af vores medarbejdere og hør hvordan det er at arbejde hos Applus Bilsyn, om hvad der motivere dem, og om de muligheder som Applus Bilsyn giver dem.

Alt hvad vi gør, gør vi med passion!

Hvorfor vælge Applus Bilsyn

  • Nem og enkel tidsbestilling
  • Konkurrencedygtige priser
  • Altid en synshal nær dig
  • Høj kundeservice
  • Uvildig rådgivning i hallen

Læs mere her