Til syn for første gang

Til syn for første gang

Hvad skal jeg gøre?

bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Oftest stillede spørgsmål

Første gang til syn?

Hvis du ikke tidligere har været til syn med et køretøj, så læs her de oftest stillede spørgsmål:

Hvem skal stille med køretøjet?

Der er intet krav om, at det er ejeren eller brugeren af køretøjet som skal stille med køretøjet til syn. Det vil dog ofte være en god idé selv at komme til syn med sit køretøj, da man her vil få indblik i køretøjets stand, og gjort opmærksom på eventuelle ting, som kan udvikle sig til fejl eller skader.

Hvilke papirer skal medbringes?

Periodisk syn
Det er ikke nødvendigt at medbringe registreringsattest, eller andre af bilens papirer, til periodisk syn af en almindelig person- eller varebil.

Registreringssyn
Er der derimod tale om et registreringssyn, er det en god idé at medbringe køretøjets seneste registreringsattest. Dette er dog ikke et krav.

Toldsyn
Ved syn af importeret bil skal der under alle omstændigheder medbringes dokumentation for bilens tidligere registrering i udlandet. Ved syn kan der blive stillet krav om en vejeseddel, men i de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt. Vi anbefaler derfor, at man afventer synets udfald, før en eventuel vejning foretages.

Vi anbefaler desuden at man medbringer køretøjets COC-dokument, da dette bruges til at fastsætte brændstofforbruget og CO2-udslip, hviilket er med i beregningerne på registreringsafgiften.

En vejeseddel fås ved henvendelse til en godkendt vejer eller måler.

Bestil tid til syn

Bestil tid til syn i vores webbooking.

BOOK TID - START NU