Privat brugtbil salg

Privat brugtbil salg
bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Er der en fast model for det gode private brugtbil salg?

Der findes ingen fast model for, hvordan du som privat skal sælge en brugt bil til en anden privatperson. Derfor har vi fremstillet denne mini guide, så du kan få hjælp til et mere trygt bilsalg ved at følge vores anbefalinger. Før du vælger at sælge bilen i en privathandel, bør du dog overveje om bilen med fordel kan indgå i en bytte handel, hvis du skal skifte til en anden bil hos en bilforhandler

Skal du købe en bil privat, så læs om Privat brugtbil køb.

Hvordan er forløbet i et godt privat brugtbil salg?

Følger du nedenstående anbefalinger undgår du de værste fælder ved privat bilhandel. Husk i annonceringen af bilen at skrive at bilen er testet hos Applus Bilsyn, så vil du fremstå mere professionel og reel overfor potentielle købere. Du er altid velkommen til at kigge forbi én af vores 130 synshaller for at få råd og vejledning:

  • Find tilsvarende køretøjer på nettet – f.eks. BilbasenAutouncle, Bilhandel eller Den blå avis. Sammenlign samme mærke, model og årgang for at finde prisniveauet.
  • Få køretøjet testet – vælg mellem enten en BrugtbilsAttest eller en TilstandsAttest hos Applus Bilsyn. Du er velkommen med under bilen, mens vi tester og vi rådgiver dig også gerne undervejs.
  • Hent og print erklæring om restgæld i bilen. Tjek Tinglysningsretten og i bilbogen.
  • Hent en slutseddel som dig og køber i fællesskab kan udfylde, når I er blevet enige om pris og vilkår.
  • Læg køretøjet op på en af bilportalerne. Husk at skrive hvilken biltest bilen har fået og den er fra Applus Bilsyn.

Du er nu klar til at modtage potentielle købere, og fremstår som en professionel og mere reel sælger.

Hvornår skal jeg vælge en TilstandsAttest fremfor en BrugtbilsAttest?

Der er stor forskel på de to biltests. TilstandsAttesten tager ca. 30 min. at gennemføre, mens BrugtbilsAttesten tager 2-3 timer, og det siger selvfølgelig en del om grundigheden. Der er ingen faste måder at vælge mellem biltests på, men valget er primært afhængig af bilens alder kombineret med pris og KM-stand. Koster bilen under 50.000 kr. anbefaler vi generelt, at du vælger TilstandsAttesten – det samme gælder hvis bilen er under 3 år, men er dyrere. Koster bilen over 50.000 kr., og er ældre end 3 år bør du vælge BrugtbilsAttesten.

Læs mere om attesterne her:

TilstandsAttesten   BrugtbilsAttesten

Hvordan får jeg ejerskabet overført ved privat bilhandel?

For at kunne få ejerskabet til køretøjet over i købers navn skal du afmelde køretøjet. Det gør du hos Applus Bilsyn, hvor vi hjælper dig med papirerne. Læs mere om Afmelding af køretøjet.

Pris

TilstandsAttesten koster 549 kr. og tager ca. 30 minutter. Book den online.

BrugtbilsAttesten koster 1.750 kr. og tager 2-3 timer. Du skal bestille tid til attesten ved at ringe til vores kundecenter på 70 13 12 12.

Bestil tid til TilstandsAttest

Bestil tid til TilstandsAttest i vores webbooking.

BOOK TID - START NU