MiljøAttest

MiljøAttest

Vis omtanke for miljøet

bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Få tjek på om bilen forurener med en

MiljøAttest

Hvad er en MiljøAttest?

Applus Bilsyn har udviklet en MiljøAttest, som i høj svarer til miljømålingen i forbindelse med et bilsyn. MiljøAttesten har til formål at give dig en måling på om din bil forurener mere eller mindre end det tilladte, og kan spare dig for store værkstedsregninger.

En MiljøAttest tager ca. 10 min.

Hvornår skal jeg vælge en MiljøAttest?

Du kan vælge at få foretaget en MiljøAttest, når du ønsker at få kontrolleret din bils forureningsniveau mellem de lovpligtige bilsyn. Forurener din bil mere end det tilladte, kan du samtidig med få rådgivning om, hvad du selv kan gøre for at formindske forureningsniveauet. Især dieselbiler som kører småture er i farezonen for at forurene mere og få større reparationsskader til følge.

MiljøAttesten kan være med til at afklare problemer som: Ujævn motorgang, startbesvær, sort røg ved accerleration og dårlig brændstof økonomi.

Hvad tjekkes ved en MiljøAttest?

Vi måler køretøjets røg- og kulilteudledninger i en MiljøAttest, og måske vigtigst af alt giver dig rådgivning om, hvad du kan gøre for at forbedre dette.

Hvad kan jeg gøre for at minske forureningsniveauet?

Der kan være mange grunde til at din bil forurener mere end hvad godt er, hvorfor det kan være en god ide at få en uvildig vurdering af, hvad du kan gøre. Den får du hos Applus Bilsyn i forbindelse med MiljøAttesten eller et bilsyn. I nogle tilfælde vil vi rådgive dig til at tage på værksted for at få ordnet problemet, men i mange tilfælde kan du selv gøre lidt ved at bruge additiver, som renser motoren og giver en bedre forbrænding. Du kan købe additiver i synshallen.

Miljøzoner - Er det kun i Tyskland?

Danmark har endnu ikke indført miljøzoner for personbiler som de kendes fra mere end 65 tyske storbyer. Læs mere om miljøzoner i Tyskland.

Pris

MiljøAttesten er gratis i forbindelse med bilsyn. Uden bilsyn koster MiljøAttesten 199 kr.

Bestil tid til MiljøAttest

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Bare kig forbi din lokale synshal.

FIND SYNSHAL - START HER