Applus Bilsyn - Årets synshal 5 år i træk.

Applus Bilsyn - Årets synshal 5 år i træk.
bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Applus Bilsyn - Årets synshal 2019 og for 5 år i træk.

Synsmedarbejdere, der leverer en personlig og nærværende service, og nye produkter skaber hele tiden mere tilfredse kunder. Applus Bilsyn er netop kåret til Årets bilsyn for femte gang siden 2015.

Skal din bil til syn, så kan det være en god idé at køre til Applus Bilsyn. I hvert fald hvis man hører blandt dem, der tror på, at priser og udmærkelser fortæller noget om en virksomheds serviceniveau og faglige kompetencer.

Den landsdækkende synsvirksomhed med 145 synshaller landet over har netop – som i de foregående fire år - vundet prisen Årets bilsyn. Det skete ved årets Autoawards, der blev afholdt i Cirkusbygningen København.

Kredit til medarbejderne
En præstation, som man er svært stolt af i virksomheden, og som fuldt ud skal krediteres medarbejderne.

- Vi er utroligt glade for denne pris, der fortæller, at vi er bilisternes foretrukne synsvirksomhed. Jeg vil gerne takke alle vores medarbejdere, som hver dag leverer en engageret og professionel indsats med at skabe rigtig gode resultater. Det er vores medarbejdere, der dagligt servicerer vores kunder og sikrer, at de taget godt hånd om.

Voksende tilfredshed blandt kunderne
Mere end 40.000 kundeevalueringer fra det seneste år dokumenterer en stigende kundetilfredshed. Lige nu ligger kundeservicescoren på 6,7 på en skala fra 1 til 7.

- Vores tilfredshedsmålinger er steget hvert år. Læg dertil at vi har forstærket samarbejdet med vores forretningspartnere. Det har gjort det muligt for os at udvikle nye produkter og services, som skaber ekstra værdi for kunderne. Det kan kunderne mærke. At vinde en pris som denne forpligter os alle i virksomheden, hvilket vi også vil leve op til, lyder det fra administrerende direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Fakta: Applus Bilsyns fem kundefordele
1. Altid muligt at ringe til kundeservice, også udenfor åbningstiden.
2. Applus ServiceTjek giver mulighed for et gratis, uforpligtende ekstratjek og gratis vedligeholdelsestips.
3. Alle synshaller tilbyder gratis rustkontrol
4. Gratis genindkaldelse til syn, så bilejere ikke overser indkaldelsen og nemt kan booke en tid.
5. Kundetilfredshedsmålinger for alle 145 synshaller, så kunderne kan se kundernes tilfredshed med den lokale synshal.