Applus har indført et energitillæg på 20 kr. inkl. moms for periodesyn og registreringssyn og 10 kr. inkl. moms for omsyn.

Applus Bilsyn åbner ny synshal i Kolding

Applus Bilsyn åbner ny synshal i Kolding
bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Applus Bilsyn åbner ny synshal ved Kolding Storcenter

- Koldings mange indbyggere, de store indfaldsveje og pulserende forretningsliv gør området meget interessant for os, forklarer Danmarks største synskæde. Applus Bilsyns Brian Hansen glæder sig til at møde kunderne.

Kolding en stor by med mange bilejere. Derfor åbner Applus Bilsyn endnu en synshal i byen. Synshallen får adresse på Platinvej 3 hos Aunsbjerg Biler ved Kolding Storcenter midt i byen. I forvejen har synsvirksomheden både en hal på Korsvej 2 i Kolding nord og Vonsildvej 23 mod syd.

’Kolding er en vigtig by’
51-årige bilsagkyndig og automekanikeruddannet, Brian Hansen, har synet biler de seneste ti år. Han glæder sig til at betjene kunderne i området.

- Kolding er en meget vigtig by for os, og hvor vi i forvejen hvert år syner rigtig mange biler.  Jeg glæder mig til at tage imod kunderne. Vi har Danmarks bedste bookingsystem og et utrolig skarpt fokus på at levere kvalitet i vores service. Det tror jeg, at folk vil mærke med det samme. Vores kunder skal gå herfra med en rigtig positiv oplevelse, siger Brian Hansen.

Danmarks bedste synshal
Synsvirksomheden er blevet kåret til Årets bilsynshal de seneste fem år i træk. Herudover offentliggør Applus Bilsyn som de eneste andre kunders bedømmelser af den lokale synshal, så nye kunder i Kolding kan se tidligere kunders oplevelser, før de kører derhen. Synshallen har en Drive In, så man ikke behøver at booke tid i forvejen.

Direktør: ’Område med enorm biltrafik’
Applus Bilsyn var ikke længe om at beslutte sig for at åbne en synshal, da muligheden bød sig. De mange indbyggere og en dynamisk infrastruktur giver muligheder for at hente mange besøgende til synshallen.

- Kolding by har 60.000 indbyggere, og den nye afdeling åbner ved storcenteret og Bauhaus, herudover ligger vi ved de store ringveje mod nord og syd. Tusindvis af bilister kører hver dag frem og tilbage i området. Det, vurderer vi, er et sundt marked at drive bilsyn i. Vi er meget begejstrede for åbningen og glæder os til at servicere kunderne, siger adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.