Dyrt at forsømme dieselbilen

Dyrt at forsømme dieselbilen
bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Dyrt at forsømme dieselbilen

Danmark er et af de lande i Europa, hvor private i meget stor stil har købt dieselbiler i håbet om at få en god brændstoføkonomi. Hvad mange glemmer ved køb af dieselbiler er, at den har det bedst ved længere ture i det daglige og typisk over 15.000 km. om året.

Som landets største synsvirksomhed ser vi mange dieselbiler hver dag, som har problemer.

Problemerne opstår som regel ved, at motoren ved korte ture under 20-30 km. ikke når at blive driftsvarm, og dermed ikke renser sig selv. Det kaldes regenering. Og når motoren ikke får renset sig selv, kan indsprøjtningsdysserne stoppe til.

I starten vil du opleve tilstopningen i form af dårligere trækkræft og højere brændstofforbrug, men på sigt kan det koste dig et nyt partikelfilter, nye indsprøjtningsdyser eller endda en ny motor. Derfor har vi udarbejdet en lille guide til, hvad du selv kan gøre for at undgå problemerne.

Kan du i det daglige ikke ændre kørselsmønster med længere ture over 20-30 km. anbefaler vi, at du bruger Bell Add.

Bell Add er et addiktiv, som du tilsætter brændstoffet ved tankning, og som i de fleste tilfælde vil afhjælpe ovenstående problemer.

Bell Add findes i to dieselvarianter:

  • Bell Add Servicerens - Hældes i tanken på én gang, og svarer lidt til den grundige tandrensning ved tandlægen
  • Bell Add Diesel Additiv - Hældes i ved hver tankning, rækker til ca. 500 ltr. diesel, og svarer lidt til den daglige tandbørstning for den daglige vedligeholdelse af motor

Kører du mange små byture, anbefaler vi Bell Add Diesel City i stedet for Bell Add Diesel Additiv til den daglige pleje.

Har du behov for yderligere rådgivning om Bell Add, eller ønsker du at købe Bell Add, så kig forbi en af vores mange synshaller. Du kan også købe Bell Add produkterne i vores onlineshop, dog ikke Bell Add Diesel City.

KØB BELL ADD ONLINE