Vordingborg får ny Applus Bilsyn

Vordingborg får ny Applus Bilsyn
bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Vordingborg får ny Applus Bilsyn

Applus bilsyn åbner en ny synshal på Næstvedvej 70 i ’smørhullet’ mellem et par bilforhandlere. Til at tage imod kunderne bliver bilsagkyndig Claus Hemmingsen, som glæder sig til at åbne dørene til sin ny arbejdsplads. Husk Åbent Hus den 6. april.

Mandag den 4. april åbner bilsagkyndig Claus Hemmingsen dørene til en ny Applus Bilsyn på Næstvedvej 70 i Vordingborg. I forvejen har synskæden en synshal på Langøvej 8 syd for Vordingborg, mens den nye synshal på Næstvedvej får adresse hos Leif Pedersen Biler et par kilometer nordpå.

Og den nye adresse er et godt valg, forklarer Claus Hemmingsen.

- Vi kommer til at ligge i smørhullet mellem bilforhandlerne KIA og Subaru, og jeg glæder mig blandt andet til at servicere flere kunder i bilbranchen. Herudover så skal vi hente flere privatkunder i Vordingborg og omegn, og det bliver også spændende. Vores fokus er altid at levere kompetent rådgivning med masser af viden om biler samt en rigtig stærk og nærværende service. Sådan vil vi også arbejde i den ny synshal, siger Claus Hemmingsen.

Udannet på Møn
61-årige Claus Hemmingsen er uddannet automekaniker på Møn i 1982. I 1999 blev han uddannet til bilsagkyndig og fik arbejde hos Applus Bilsyn - det daværende Statens Bilinspektion - i Vordingborg. Her har han arbejdet lige siden.

Applus bilsyn havde for 15 år siden en kort overgang synshal i samme bygning. Det betyder, at det har været forholdsvis nemt at etablere en ny synshal på matriklen.

- Synshallen var i forvejen indrettet sådan, at den besidder de grundlæggende funktioner til bilsyn, men det er selvfølgelig klart, at vi har været nødt til at udskifte en række elementer såsom at etablere nyt bremsefelt og indkøbe certificeret miljøudstyr til at udføre miljøtests og røggasmålinger på biler. Men så er vi også klar på åbningsdagen, fortæller Claus Hemmingsen om forberedelsestravlheden i ugerne op til åbningen.

Kom til Åbent Hus den 6. april kl. 11.30
I forbindelse med åbningen holder Applus Bilsyn Åbent Hus-arrangement for alle interesserede onsdag den 6. april klokken 11.30-13.00. Fra Applus Bilsyn deltager bl.a. Claus Hemmingsen samt regionschef for Fyn, Midt- og Sydsjælland, Mikael Morell.

Danmarks bedste synshal
Synsvirksomheden er de seneste syv år i træk blevet kåret til Årets bilsynshal. Et særkende ved Applus Bilsyn er, at kunderne på nettet kan se tidligere kunders bedømmelse af servicen i den pågældende synshal. Formålet er at give fuld adgang til andre bilejeres kundebedømmelser.

- Vi glæder os til at åbne synshallen med Claus ved roret. Claus er en erfaren og dygtig bilsagkyndig med et indgående kendskab til området og dets personer, og en mand, vi kender rigtig godt. Synshallen ligger på en fantastisk adresse, der åbner op til et nyt område for os, hvilket er baggrunden for, at vi har sagt ja til at etablere os lige præcis dér, siger adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.