Thyrrings Corner

Thyrrings Corner

Mød Thorkild Thyrring

bestil tid white

Online booking

Bestil tid her

synshal white

Synshal nær dig

Find Synshal

priser white

Gode tilbud nær dig

Bilsynspriser

Bliv inspireret af en mand

drevet af passion og professionalisme

Thorkild Thyrring er kendt af de fleste som én af Danmarks mest vindende racerkørere igennem tiderne. Han har arbejdet professionelt med motorsport, foredrag og senest er han blevet kendt og dekoreret for sit charity arbejde, hvor han har indsamlet mere end 20 mio. kroner til blandt andet Røde Kors gennem ”Internationale Racing Festival” mv.

Kendetegnet for de områder som Thorkild Thyrring beskæftiger sig med, er, at han er drevet af en ukuelig passion, for at ville lykkedes med de projekter, som han er en del af.

I Applus Bilsyn arbejder vi ud fra mottoet ”Alt hvad vi gør, gør vi med passion”, og derfor er det nærliggende, at videregive noget af den passion og professionalisme som Thorkild Thyrring udstråler gennem en række små film, som du kan se nederst på siden.

Spørg Thyrring

Har du have brug for et råd om biler, vedligeholdelse eller hvordan man udlever sin passion, er du mere end velkommen til at stille et spørgsmål til Thorkild ved at klikke på knappen ”Stil et spørgsmål” herunder. Der opdateres løbende med udvalgte spørgsmål og svar.

SE ALLE SPØRGSMÅL & SVAR STIL ET SPØRGSMÅL

Bliv klogere på Thorkild Thyrring

I en række små film deler Thorkild Thyrring ud af sin lange erfaring med biler, og giver dig gode råd om alt fra biler til, hvordan man udlever sin passion. Vi vil løbende lægge nye film op, så du er velkommen til at kigge forbi i ny og næ.