Online shop

miljomaerke_w200_h200
864012

Tysk - Grønt miljømærke(Euro 4)

Pris: 200,00
stk.
På lager
3-7 Dage
* Nummerplader
 
* Bilmærke
 
* Bilmodel
 

Det Grønne Tyske miljømærke udstedes til benzin drevne biler, som er indregistreret første gang efter 31/12/1992 og diesel biler, som er indregistreret første gang efter den 31/12/2005.

BEMÆRK: Vi afsender miljøzonemærket fysisk 1-2 hverdage efter ordren er afgivet, og der kan derfor forventes op til 7 hverdages leveringsfrist.

OBS! Idet miljøzonemærket laves til ét bestemt registreringsnummer, kan købet ikke refunderes, hvis mærket er afsendt fra Applus Bilsyn.

Vær desuden opmærksom på, at Post Nord returnerer ordrer til os, såfremt navn på bestiller ikke står på postkassen. 

Husk at dobbelttjekke at du har fået udfyldt hele adressen korrekt. 

fri fragt  Fri fragt på mærket

Skal du en tur til Tyskland, skal du være opmærksom på at over 80 tyske storbyer har indført Umweltzoner (miljøzoner). I disse storbyer er det påkrævet at have et gyldigt miljømærke i bilens forrude.

Det er vigtigt, at du indtaster bilens registreringsnummer korrekt, da det er din sikkerhed for at modtage det korrekte miljøzonemærke. Det kan koste en bøde på 80€ at køre uden et mærke.

Er din bil diesel drevet og er den indregistreret første gang efter den 31/12/2000 og før den 01/01/2006 skal du have et Gule miljømærke. Læs mere Her

Du kan læse mere Tyske miljømærker Her

Miljømærket gælder i bilens levetid og anbringes fuldt synligt på indersiden af forruden i højre side, dvs. passagersiden. Bliver mærkatet ødelagt, f.eks. ved knust rude, så er det påkrævet at få lavet et nyt.

Vi udsteder kun miljømærker til dansk registrerede biler.

Bestiller du andre varer sammen med miljømærket skal du være opmærksom på, at vi i nogle tilfælde sender miljømærket separat og ordren vil derfor bestå af to pakker.